Auberginefrites met een yoghurtdip

10612797_819290534801440_4199537952560245777_n

Een lekkere snack voor bij een mooi glas rosé op een warme herfstdag zoals deze…

1-2 persoons portie

  • 1 aubergine
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Een theelepel kerrie- en paprikapoeder
  • 50 ml yoghurt

Verwarm je oven voor op 200 graden. Snijdt de aubergine in dunne, frites vormige, reepjes. Besprenkel de aubergine met een klein beetje olijfolie, zout/peper en zet ze in de oven voor 15 minuten. Zijn ze nog niet genoeg gekleurd? Zet ze dan wat langer in de oven.

Ondertussen kan je de dip klaar maken. Meng de yoghurt met de paprikapoeder, kerriepoeder en een klein snufje zout.

Voilà, genieten maar…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s