Bonbon! It’s so nice, you say it twice.

10641279_810617532335407_2463129857506627450_n

Recept

6 theelepels (rauwe) cacaopoeder

  • 100 gram kokosolie
  • 10 theelepels kokosrasp
  • 4 theelepels kokosbloemsuiker
  • eventueel een topping van gesmolten witte chocolade

Overigens zijn alle ingrediënten verkrijgbaar bij de Albert Heijn of een gezondheidswinkel

Smelt de kokosolie. Als het gesmolten is meng je alle ingrediënten (behalve de witte chocolade) door elkaar.

Giet het mengels in een, met kokosolie gevette, vorm en knal het de vriezer in.

Als het mengsel hard is kan je de witte chocolade smelten. “Drizzle” het over de bonbon met een theelepel en tadaaa.

Voor een gezonde variant, laat je natuurlijke de witte chocolade weg!

Enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s