Geroosterde regenboogwortelen

1510755_778832418847252_1166163092398613910_n

Regenboogworteltjes! Kende je ze al?

Regenboogworteltjes zijn  geroosterd heerlijk! Een leuk bijgerecht bij bijvoorbeeld een lekkere steak of een rollade.

Hoe? Maak de wortels schoon en snijdt ze doormidden. Leg de wortels op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper.

Zet ze een half uurtje a 3 kwartier in de oven op 175 graden. Een klein klontje boter en eventueel wat peterselie. En smullen maar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s