Chicken meets curry

FullSizeRender (10)

Een super fijne en simpele kipsalade. Beetje jammer dat hij niet zo fotogeniek is. Anders had ik dit fijne receptje al veel eerder met jullie gedeeld.

Voor 2 personen

  • twee kipfilets (ongeveer 300 gram)
  • 0,5 tot 1 eetlepel kerrie
  • 1 theelepel geelwortel
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel paprikapoeder
  • 0,5 theelepel zout
  • 1 rode ui
  • 150 gram champignons
  • 150 gram cherrytomaten
  • 4 eetlepels yoghurt

Snijdt alle ingrediënten in stukjes. Bak de champignon, de ui en de kip met alle specerijen. Laat het mengsel afkoelen en roer de yoghurt er doorheen. Proef even of de salade meer kruiden of zout nodig heeft. Serveren met brood, crackers of met tortilla’s.

Ik vind het ook lekker om de ui rauw te laten. Als je dat doet gebruik dan een kwart of een halve ui. Varieer ook eens met spinazie of postelein.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s