Paddo’s part 2

Eerder schreef ik hier al over deze geweldige Mushroom Farm Kit. Na met veel liefde gewaterd, gezongen en gepraat te hebben met de “shroomies” heb ik ze afgelopen weekend koudbloedig geoogst…

In de foto zie je het groeiproces. Deze lieverdjes hebben ongeveer 5 dagen de tijd gehad om te groeien. Halverwege dag 5 zijn ze geoogst en zijn ze verdwenen in mijn soep. Natuurlijk volgt het recept hiervoor nog!

Als goed is, kan ik nu over 7 dagen nog een keer het proces starten met dezelfde Farmkit. Ik hoop dan op een iets grotere oogst, nu was mijn oogst 50 gram overheerlijke oesterzwammen. Want overheerlijk waren ze zeker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s