New Year resolutions?

2015-11-17 07.21.49

Hebben jullie een new year resolution? Ik ben erg benieuwd, let me know! Voor de mensen die druk bezig zijn met een nieuwe leefstijl of voor de mensen die gewoon behoefte hebben aan iets extra’s… Deze shot’s kwam ik enige tijd geleden tegen bij mijn vertrouwde supermarkt. De Albert Heijn heeft ze al even in het assortiment, maar mij waren ze nog nooit opgevallen.

Zelf schrijft “de Appie” het volgende over de powershots: ” Nieuwe shots voor iedereen die een beetje lef heeft! De varianten zijn: Tarwegras, Aloë vera, Kurkuma en Gember. Deze krachtige shots zijn een goede aanvulling op de voeding. Ze worden iedere dag koudgeperst op de slow juicer, zo blijven vitaminen en mineralen behouden en worden gezonde ingrediënten tot op de laatste druppel uitgeperst. De powershots bevatten 100% pure, onbehandelde en onbewerkte ingrediënten en een vleugje frisse limoen of zoete appel. Laten we eerlijk zijn, aan de smaak van de powershots moet je even wennen. Maar het zijn wel mega energie boosters! De vraag is: wie durft?

Tarwegras, een echte detoxer: De zuiverende tarwegras shot bestaat uit de vers uitgeperste jonge groene grassprieten die uitgroeien tot tarwe. In deze jonge groeifase zit tarwegras bomvol vitaminen, mineralen, enzymen en chlorofyl. Dit tarwegras shot bestaat voor 90 procent uit tarwegrassap en 10 procent frisse limoensap.  Aloë vera, verzacht van binnen: Van aloë vera wordt gezegd dat het verzachtend werkt op je maag en dat het een positieve werking heeft op het functioneren van je darmen. De aloë vera shot bestaat voor 95 procent uit verse aloë vera sap, aangevuld met een vleugje pure limoensap (5 procent). Deze Powershot is ook echt iets voor de beautyliefhebbers onder ons, want van aloë vera is bekend dat het onze cellen heelt en regenereert. Het ondersteunt de aanmaak van elastine en collageen in de huid, waardoor het een fijne anti-aging werking zou hebben. Kurkuma, krachtige ontstekingsremmer: Van kurkuma (geelwortel) zeggen kruidenexperts dat het een sterk ontstekingsremmend effect heeft. Daarnaast zou het werken als natuurlijk antibacterieel, antiviraal en antischimmel middel en effectieve pijnstiller. Kurkuma is dan ook een krachtig en natuurlijk middel bij huidontstekingen, wonden, spierpijn, mentruatieklachten en kneuzingen. De kurkuma shot bestaat uit 88 procent kurkumasap en 12 procent frisse limoensap. Gember, weerstandbooster: Gember staat bekend als een perfecte weerstandbooster en werkt heel goed bij verkoudheid of griep. Ook zeggen ze dat gember helpt het lichaam te ontdoen van gifstoffen doordat het de stofwisseling en bloedcirculatie stimuleert en dat het misselijkheid en maagpijn verlicht. De krachtige gember shot bevat 50 procent gembersap en 50 procent verse appelsap.”

Lef, moet je hebben. Ze zijn niet allemaal even lekker. Ook zijn ze niet allemaal even praktisch (ik heb de hele dag met gele lippen rond gelopen na een kurkumashot). Maar gezond proeven ze wel! Mijn persoonlijke favoriet is de gembershot, super spicy!

Dus…wie durft?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s