The Macaron war

  

   
Ik ben ongeveer twee jaar geleden de strijd aangegaan met een lastig koekje genaamd Macaron. Reden? Ik deed mee aan de masterchef voorrondes. En ja, dan moet je natuurlijk wel een Macaron kunnen maken! Na een poging of vijf aan de macaronkant, eindigde mijn masterchef ervaring (top 60, best trots, maar het is toch niet hetzelfde als winnen). Hier stopte ook mijn strijd met de Macaron. Ik was er even klaar mee…Nu met frisse moed, maar wel nog met mijn variabele temperaturen oven, die van 135 graden soms 160 graden of toch maar 100 graden maakt :(, is de Macaron War weer begonnen! Zie hier poging één van 2016, een naturel koekje met een vulling van chocolade. Op naar poging twee;

de…perfecte…macaron…moet…lukken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s