Money can’t buy happiness. But it CAN buy Chocolate!

FullSizeRenderIs het mogelijk dat er iemand op deze planeet meer houdt van chocolade, dan ik? Tot voor kort zou ik daar volmondig NEE op hebben geantwoord. Niemand houdt meer van chocolade, nou okay… misschien de mensen die de chocolade maken.

Maar inmiddels moet ik mijn antwoord aanpassen. Er bestaan zeker twee mensen die meer houden van chocolade. Namelijk Sanna en Ray de eigenaren van The Chocolate Shop. Zij ruilden hun baan in en verbouwde hun woning tot een prachtige winkel. Deze hemel op aarde is sinds kort geopend. (Op 5 minuten afstand van mijn huis. Gelukkig ga ik verhuizen, anders zou ik geen salaris meer overhouden ;). O en 100 kilo wegen)

FullSizeRender
Meet Ray

Ray en Sanna hebben een enorme passie voor eerlijke, heerlijke en goddelijke chocolade die zij vanuit de hele wereld importen. Achter elke reep in hun winkel zit een fantastisch verhaal! Voor de wijnliefhebbers: Chocolade is als wijn > net als in een goed glas wijn, kan je de meest uiteenlopende geuren en smaken ontdekken in een stukje chocolade. Wisten jullie al dat er chocolade is die uitstekend combineert met wijn? Geen wijnliefhebber? No problem, wat dacht je van chocolade met cacoanibs die gelagerd zijn in whisky!

Dus mede chocofans, wacht niet langer en ga eens langs. Mocht je heidense vrienden hebben die geen chocolade lusten (uhh, bestaan deze mensen) No worries! Er is super goede koffie.

Woon je niet in de buurt? Geen zin om de deur uit te gaan? Neem dan een kijkje in hun
webshop

P.s. voor alle Vegans onder ons: The Chocolate Shop heeft ook vegan chocolade! De toppers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s